2013. július 8., hétfő

6. fejezet

Itt is van. :) Néhány kommentnek most is örülnék. :D
Jó olvasást!



6. fejezet
(Stefan naplójából)

2010. május 20.

Hatalmas bűntudatom van. Hogy miért??? Mert megcsaltam Elenát, ráadásul az egyik legjobb barátnőjével. De nem tudtam ellenállni Caroline szépségének, csábításának és be kell vallanom, az iránta érzett szerelmemnek. Ami ártatlan barátságnak indult, szépen lassan átcsapott lángoló szerelembe. Eleinte úgy tekintettem rá, mint egy kishúgra és ő rám, mint egy bátyra, aki mellette állt a nehéz időszakaiban, megvigasztalta, ha szomorú volt és mindig kiállt mellette. Mostanra ez teljesen megváltozott, néhány hete kezdődött a viszonyunk és azóta jóval kevesebbet találkoztam Elenával, de úgy tűik, hogy nem vett észre semmit. Sőt még mindig kitart amellett, hogy vámpír akar lenni. Lehetséges, hogy ha ezzel néhány hónappal korábban hozakodik elő, egy szó nélkül teljesítettem volna a vágyát, de most már itt van nekem Caroline. Tudom, hogy nagy hibát követtem el, amikor engedtem a vágyaimnak és lefeküdtem Caroline-nal, mert ha Elena megtudja, márpedig megfogja, mert Mystic Falls kisváros és itt nincs titok, akkor egy életre megutál. Ha pedig nem egy pletykából tudja meg, akkor én magam fogom elmondani neki, mégpedig az évzáró bál után, mert véget akarok vetni ennek a herce-hurcának.
Sokat töprengtem a dolgon, hogy mikor és hogyan csináljam, még Caroline-nal is megbeszéltem és arra a következtetésre jutottunk, hogy nem szeretnénk tökretenni Elena szalagavatóját, mert már nagyon várja és neki ez lesz az első és utolsó, míg mi Caroline-nal, az örökkévalósági járhatunk bálokba.
Szemétség lenne ezt nem figyelembe venni, csakúgy mint még sokáig titkolózni előtte és megjátszani, hogy a szerelmünk a régi.

2 megjegyzés:

  1. Hello Nóémi, elolvastam mind a két új részt nagyon jó lett mind kettő, nagyon várom a folytatást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Nagyon örülök, hogy tetszett és ígérem igyekezni fogok a kövivel :)

      Törlés